Iedere ouder is anders. En zo hoort het ook te zijn. Om op te kunnen voeden is het de bedoeling dat je authentiek bent en blijft. Dat geeft kracht. En voor iedere ouder is het een uitdaging bij deze kracht te kunnen blijven. Want in deze wereld zijn er zoveel mensen die jou willen vertellen hoe je opvoeden moet.

Ik geloof in de kracht die in iedere ouder aanwezig is. Het is belangrijk dat ouders dat zelf ook voelen. Daarom ben ik een oudernetwerk gestart om iets nieuws neer te zetten. Iets wat los staat van alle opvoedtips en alle pedagogische ondersteuning die er nu is. Namelijk dat opvoeden iets natuurlijks is. En dat je dit van nature heel goed zelf kan. Vanuit eigen kracht opvoeden dus zonder dat er goed of fout is.

Opvoedondersteuning is iets wat iedere ouder kan gebruiken. Als het maar ruimte geeft om te groeien op eigen wijze zonder dat het opgelegd wordt omdat een ouder goed of fout gedrag zou vertonen. Iedereen doet het op eigen wijze. Groeien gaat vanzelf.

Ik ben daarom iets gestart wat laagdrempelig is. Zodat iedere ouder zich welkom voelt zichzelf te zijn. Er zijn bijeenkomsten waar professionals iets komen vertellen. Maar er zijn ook bijeenkomsten waar je als beginner naar toe kunt. Verder zijn er regelmatig kinderfluisteraar avonden waar je gratis naar toe kunt komen als je vragen hebt over jouw kindje.

De droom is om dit uit te breiden. We gaan binnenkort starten met spreekuren en betaalde cursussen. Waar iedereen aan mee kan doen. Gewoon omdat het leuk, gezellig en leerzaam is.

* De spreekuren worden door professionals aangeboden vanuit verschillende beroepen. Je kunt daar alle vragen stellen die je maar wilt.
* De cursussen worden ook door professionals aangeboden. Gewoon omdat het leuk is. Ontspanning, gezondheid en spiriualiteit is het thema.
* Vragen over jouw kind. Via mediumschap kan ik kijken wat er allemaal in jouw kindje speelt. Door dit af te stemmen op de juiste hulp en adviezen kom jij als ouder een stapje verder. Met als doel dat jij het als ouder allemaal zelf kan en zelf op kan lossen. Want jij als ouder kunt dit het beste!

Veel van de ouders hebben eigen praktijken en bieden ondersteuning aan. De meeste hebben een holistisch beroep of bewust en groen beroep.

Wil je ook een bijeenkomst bijwonen? Kijk dan op
www.bewustopvoeden.nl 
 


Wat ik het allerliefste doe is ouders en kinderen laten ontdekken hoe geweldig ze zijn en hoe ze alles wat ze zoeken in zichzelf kunnen vinden. [...]


Ik geloof dat wij meer zijn dan alleen mens. Liever gezegd, geloof ik dat wij een ziel zijn met een mensenlichaam. Zo zie ik een kind ook. [...]


Een tijdje geleden vroeg iemand aan mij die borstvoeding gaf wanneer een mooie tijd was om te stoppen. Ze voelde nog niet dat ze wilde stoppen.[...]  
 www.spirimam.nl
info@spirimam.nl

0655801030
Harderwijk

Privacy verklaring
 


* Wat is spirituele wijsheid?
* Opvoeden vanuit jullie 'flow'
* Wat is de missie van jullie kind?
* Het innerlijke kind
* Hoe kom ik na de bevalling weer terug bij mijzelf
* Opgroeien in balans
* Ruimte geven aan jouw emoties zodat jouw kind kan landen.

* Dit is de grootste les die ik als ouder van mijn kind mocht leren