Uit ervaring weet ik dan energetische koorden voor problemen kunnen zorgen. Het zijn problemen die zich op een dieper niveau afspelen. Deze blokkades ontstaan door familiekarma, vorige levens of trauma's.

Oplossen wat diep in jullie essentie hersteld mag worden zal je niet alleen helpen in de relatie met je kind en partner, maar vooral met jezelf en met alles in jouw omgeving.

Je zult merken dat je anders met je familie en vrienden zult omgaan en misschien ga je uiteindelijk wel heel ander werk doen. Het zal meer diepgang brengen en je verbinden met de essentie van het leven.

Dat komt omdat energetische koorden alles vanuit de essentie herstellen. Jij komt bij je oorspronkelijke pure zelf terug, net zoals jouw partner en jouw kind(eren). Je zult merken dat je anders in het leven gaat staan en dat je relatie met anderen dieper worden beleeft. Een andere manier van opvoeden is een heel logisch gevolg.

Ik werk samen met Engelen en gidsen. Ik ben coach en medium. In de loop van de jaren heb ik verschillende technieken van hun geleerd om mensen in contact te brengen met hun ware essentie.

Hoe werk ik?
Kinderen hoeven niet in de praktijk aanwezig te zijn. Ik werk voornamelijk energetisch via ouders. Ik geef daarnaast opvoedondersteuning waardoor jouw kind nog sterker bij het hele proces betrokken is zonder dat het hier aanwezig hoeft te zijn.

Informatie over kinderen kan ik doorkrijgen via het lezen van een foto als kinderfluisteraar.

Voor partnerstukken is het belangrijk dat beide personen aanwezig zijn.

Tarieven
Een consult van een uur: 85 euro
Een consult van 2 uur: 120 euro
Een consult van 15 min. 21,50 euro

Na elk consult over kinderen vindt er na een week een telefonisch gesprek plaats om te kijken hoe jouw kindje de energie oppakt. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Skype
Ik werk ook via skype dat is bijvoorbeeld handig als je ver weg woont.


Mijn praktijk is open op woensdag, donderdag en vrijdagochtend. Daarnaast ben ik alle avonden beschikbaar.

Meer kunt lezen over mijn werk op www.diana-annegarn.nl
 
 


Wat ik het allerliefste doe is ouders en kinderen laten ontdekken hoe geweldig ze zijn en hoe ze alles wat ze zoeken in zichzelf kunnen vinden. [...]


Ik geloof dat wij meer zijn dan alleen mens. Liever gezegd, geloof ik dat wij een ziel zijn met een mensenlichaam. Zo zie ik een kind ook. [...]


Een tijdje geleden vroeg iemand aan mij die borstvoeding gaf wanneer een mooie tijd was om te stoppen. Ze voelde nog niet dat ze wilde stoppen.[...]  
 www.spirimam.nl
info@spirimam.nl

0655801030
Harderwijk

Privacy verklaring
 

* Wat is spirituele wijsheid?
* Opvoeden vanuit jullie 'flow'
* Wat is de missie van jullie kind?
* Het innerlijke kind
* Hoe kom ik na de bevalling weer terug bij mijzelf
* Opgroeien in balans
* Ruimte geven aan jouw emoties zodat jouw kind kan landen.
* Dit is de grootste les die ik als ouder van mijn kind mocht leren