Ik ben Diana Annegarn, medium/coach en mama van Venna. Ik vorm een gezellig gezinnetje met Paul, de hond Milo en de poezen Sienna en Romy. Samen zijn we een leuk stel met vele uitdagingen die een gezinsleven met zich mee brengt.

Ik ben in het hart een jonge mama, maar ik werd pas op mijn 41 mama nadat ik 12 jaar had gewacht op haar komst. Tot die tijd voelde ik al die tijd een zieltje om mij heen die mij aanmoedigde door te zetten.

Dat heb ik gedaan. En dit prachtige zieltje is daardoor ook een mensje geworden. En wat voor één! Wij zijn ontzettend dankbaar voor haar komst en we zijn ook blij dat we hebben doorgezet. Het was allemaal de moeite waard.

Ze heeft mij geleerd uniek te zijn, bij mijzelf te blijven en altijd te geloven in mijzelf. Nu leer ik haar uniek te zijn, bij zichzelf te blijven en te geloven in zichzelf. Nu leert ze mij weer nieuwe dingen tot de dag dat zij het nodig heeft en dan kan ik het weer aan haar doorgeven.

Ons gezinnetje houdt van de natuur, van op vakantie gaan met de caravan, creatief bezig zijn, ontdekken, leren en genieten.

Mama is iemand die vooral haar passie volgt en vanuit dit gevoel met de stroming van het leven meegaat. En papa is een levensgenieter die graag iets voor de ander wil betekenen. Samen hebben we veel geleerd van elkaar. Het huwelijk is geen einddoel het is maar het begin. Samen delen we passie voor coaching, psychologie, holisme, bedrijfsleven, ertoe doen en zingeving zoeken. Maar ons gezin is onze grootste passie.

Mijn beroep is medium. Ik werk met gidsen, engelen en buitenaardse en heb mijn eigen praktijk. Maar ik heb jarenlang (sinds 1999) met kinderen, ouders en professionals gewerkt in een opvoedsituatie.

In mijn praktijk werk ik nog steeds met opvoeders, maar inmiddels in combinatie met mijn werk als medium. In de loop van de jaren hebben engelen mij technieken geleerd waarbij ik de bewuste ouder kan helpen de stagnaties uit de opvoeding te halen die zijn ontstaan door conceptie, zwangerschap, geboorte, opvoeding, familiekarma en vorige levens.

Meer over mijn werk vindt je hieronder.

Hoe is spirimam ontstaan?

Sinds 1999 werk ik met ouders, kinderen en professionals in opvoedsituaties. En toen ik in 2014 zelf moeder werd was ik het helemaal zat. Opvoedland heeft zoveel regels als het om kinderen gaat en uiteindelijk doe je het als ouder toch op je eigen wijze.

Toen mijn dochter geboren werd was ik net zo onzeker als alle andere moeders. Maar mijn kennis die ik in alle jaren had opgedaan was niet voor niets. Samen met mijn eigen wijsheid vormen kennis, emoties en het hart nu een nieuwe weg. Een die past bij deze tijd en helemaal in harmonie is met wie ik ben.

Ik ben geen perfecte mama, ik ben een zelfbewuste mama die op zoek is naar een manier die past bij mij, mijn dochter en mijn panter. Deze combinatie zorgde ervoor dat ik al mijn opvoedtheorieën over boord kon gooien. Zo ontstond mijn "eigen-wijze" manier en kwam ik tot de ontdekking dat dit de enige manier van opvoeden is die werkt voor mij/ons.

Ik liep in mijn werk vaak voor. In 1999 begon ik met werken in de kinderopvang. Ik sprak toen al over nieuwetijdskinderen. Maar ik was afhankelijk van een inkomen en volgde toen nog niet zo goed mijn hart. Ik liet anderen bepalen wat goed was voor het kind. Pas in 2006 kon ik mij losmaken en begon ik voor mijzelf.

Ik startte toen een holistisch gastouderbureau en gaf trainingen onder de naam bewust opvoeden. Het gastouderbureau gaf achteraf veel te veel papierwerk. Ik werkte liever met de ouders, dus ik ben door gegaan met de trainingen voor opvoeding. Ik was toen een van de eerste en daarom liep het heel goed. Inmiddels zijn er heel veel cursussen over bewuste opvoeding.

In 2008 schreef ik een kindercoach opleiding waar de opvoeding van het nieuwetijdskind centraal stond. Het heette geen kindercoach opleiding maar kernkindcoach opleiding. In 2009 startte ik mijn eerste groep met mensen. Ook toen was ik één van de eerste kindercoach opleidingen. Tegenwoordig kun je overal een kindercoach opleiding doen.

Toen ik zelf moeder werd was het wel welletjes. Mijn dochter was nu degene die mij vertelde hoe ze haar pad zag, terwijl ik altijd degene was die voor kinderen sprak, was ik nu de kinderluisteraar. Mijn gevoelige dochter had mij heel veel te leren waardoor ik tijdelijk een time out heb genomen om naar haar te luisteren en uiteraard aan mijzelf te werken als ouder.

Mijn dochter zorgde ervoor dat ik een nieuw pad in mijn leven ging bewandelen. Ik heb al mijn werk gedag gezegd en ben verder gegaan met een moedergroep. In de hoop dat ik meer inspiratie zou krijgen. Deze moedergroep loopt nog steeds heel goed en we hebben inmiddels een leuk groepje ouders. 

Oorspronkelijk ben ik medium. Dit hield ik eigenlijk een beetje op de achtergrond. Maar deze nieuwe fase in mijn leven bracht dit naar buiten. Mijn nieuwe missie is nu mensen te inspireren via mediumschap en te schrijven over verschillende onderwerpen die mij gemaakt hebben tot de persoon die ik nu ben. Moederschap is ook een onderdeel van wie ik ben. Ik ben een hele spirituele moeder omdat ik ook medium ben. Ik wil daarom graag mijn verhaal met jullie delen.

Niet over hoe jullie het moeten doen, maar om jouw eigen spiritualiteit en opvoeding te combineren. Met als thema de nieuwetijds opvoeding op een eigen-wijze manier. Want jij als moeder ben inmiddels al zo ver bewust dat je het al op je eigen wijze kan.

Naast medium en moeder ben ik ook, samen met drie andere moeders, een nieuw project gestart voor het kind met de naam ecoplein. Het gaat over een aantal ecologische gebouwen op een plein met daarop een holistisch medisch centrum, kind en gezinscentrum, kinderopvang, onderwijs, zorg en dagbesteding. Een groot project waar we samen met vele vrijwilligers de toekomst voor het kind willen gaan bouwen.

Ik sta open voor wat er nog meer op mijn pad komt. Zodra zich een nieuw plan aanmeld en het voelt goed dan ben ik meestal wel van de partij. 

 
 
 


Wat ik het allerliefste doe is ouders en kinderen laten ontdekken hoe geweldig ze zijn en hoe ze alles wat ze zoeken in zichzelf kunnen vinden. [...]


Ik geloof dat wij meer zijn dan alleen mens. Liever gezegd, geloof ik dat wij een ziel zijn met een mensenlichaam. Zo zie ik een kind ook. [...]


Een tijdje geleden vroeg iemand aan mij die borstvoeding gaf wanneer een mooie tijd was om te stoppen. Ze voelde nog niet dat ze wilde stoppen.[...]
  
 www.spirimam.nl
info@spirimam.nl

0655801030
Harderwijk

Privacy verklaring
 


* Wat is spirituele wijsheid?
* Opvoeden vanuit jullie 'flow'
* Wat is de missie van jullie kind?
* Het innerlijke kind
* Hoe kom ik na de bevalling weer terug bij mijzelf
* Opgroeien in balans
*Ruimte geven aan jouw emoties zodat jouw kind kan landen.

* Dit is de grootste les die ik als ouder van mijn kind mocht leren